Princesstårta, ljusa bottnar, glasscreme och gräddfyllning. Spacklad grädde och fodrad med vit marängsmörkräm. Täckt med marsipan/sockerpasta och dekor i sockerpasta.
Det är en logga och det var inte helt lätt. Är helt klart bättre på att skapa fritt :)
Recept på vit marängsmörkräm hittade jag i vanlig ordning hos
Baka baka liten kaka. Hon har för övrigt blivit nominerad till Bloggpriset 2010 i kategorin Årets Temablogg! Roligt säger jag, och stort Lycka Till!!
Hej!
SvaraRaderaJätte fina tårtor du gör!
Har du några tips på hur du får marsipanen så där jämn? Speciellt på kanterna av tårtan. Oftast då jag gör blir det "skryngkligt" där. Skall nämnligen snart göra en födelsedagstårta med marsipan på så jag skulle uppskatta lite hjälp ;)
Hej! Tack!
SvaraRaderaOm du söker på youtube så finns det massor av instruktionsvideos. Sök på: "how to cover cake with fondant". Där kan du se hur man gör :)
Lycka Till!